Huis » Mijn » Mijn kutje is droog geile buurvrouw neuken

Mijn kutje is droog geile buurvrouw neuken

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Waargebeurde Verhalen  »  Lindy, heel nauw maar droog. Vier dagen achter elkaar stond ze net zoals ik aan de tramhalte te wachten. Een mooi tienervrouwtje met lange blonde haren. Ze had veel weg van Goldie Hawn in de jaren tachtig. Ze was klein van gestalte hooguit één meter vijfenvijftig schatte ik ze en dat was de reden dacht ik dat ze schoentjes droeg met hoge hakken.

Telkens had ze me recht in de ogen gekeken en me op een glimlach getrakteerd. Ze had mooie lichtbruine ogen, hagelwitte tanden en een lief gezichtje. Echt een Barby-poppetje. Mooi lichaampje als een zandloper en ze was zo spontaan. Ik mocht haar wel. De jongedame stapte een halte eerder af dan ik maar ’s avonds als ik van mijn werk de tram naar huis nam stapte zij de eerstvolgende halte op. Ze stond wat te aarzelen dat zag ik, naast me op de bank was nog een plaats vrij.

Opeens had ze blijkbaar een besluit genomen en stapte op me toe “ mag ik naast u zitten mijnheer “ vroeg ze “ waarom niet … altijd prettig als een mooie jongedame naast me wil zitten “ “ ik ben Lindy en jij “ “ aangenaam.. Lindy zette zich op de bank maar ze kwam zo dicht naast me zitten dat ik haar warme billetje tegen mijn bil voelde. We raakten aan de praat over ditjes en datjes tot we aan de halte kwamen waar we beiden moesten afstappen.

Ik bleef haar nagapen hoe ze zich met een wiegend kontje voortbewoog tot ze uit mijn gezichtsveld verdween. Ik stapte mijn stamkroeg binnen en dronk er enkele biertjes. Ondertussen mijmerde ik wat, mijn gedachten gingen volledig naar dat mooie blonde grietje. Ik vroeg me af hoe oud ze zou zijn, vijftien of zestien misschien maar ik vergiste me, dat zou later blijken.

Het werd voor mij een woelige nacht, steeds weer dook het beeld van haar op. De volgende ochtend liet ik haar eerst op de tram stappen en ze haastte zich naar een dubbele bank. Haar outfit was veranderd, de vorige dagen was ze gekleed in jeansbroek en een shirt met daarop een geklede vest en die had ze ingeruild voor een bont gekleurd fleurig kleedje tot net boven de knieën en een wit gebreide vestje.

Toen ze voor mij op de tram stapte kreeg ik dan ook haar fraaie slanke beentjes te zien. Ze had mooie slanke kuiten en ik was ervan overtuigd dat ze een stringetje droeg want haar bilnaad was duidelijk afgetekend in de stof van het kleedje. Ze klopte met haar hand op het zitvlak van de bank “ kom je naast me zitten Rob “ vroeg ze, een lief smoeltje trekkend.

Ik zette me naast haar, meteen stak ze haar arm onder de mijne en ze begon me te knuffelen “ Rob Lindy moest afstappen, ik zette me recht om haar te laten passeren “ buk je eens “ vroeg ze, toen ik dat deed gaf ze me een vluchtig zoentje op mijn wang “ tot vanavond lieve man “ zei ze. Twee tellen later stapte ze van de tram. Toen deze vertrok wuifde het blondje nog eens.

De laatste werkdag van de week zat erop en ik was blij dat ik Lindy de tram zag opstappen. Ondanks haar jeugdige leeftijd kreeg ik toch de kriebels van het mooie blonde vrouwtje. Ze baande zich een weg door de reizigers tot ze bij mij stond. De trambestuurder zette er vaart achter en een tiental minuten later waren we aan onze bestemming. Eenmaal we van de tram waren nam ze mijn hand in de hare en als een dartel veulentje huppelde ze naast mij “ hier is mijn stamkroeg … wil je hier iets gaan drinken “ vroeg ik “ is mij gelijk als ik maar bij jou kan zijn “.

Het was behoorlijk mooi weer dus zocht ik een plaatsje op het terras. Ik, die dacht dat ze een cola of iets dergelijks zou drinken kwam bedrogen uit want ze wilde net zoals ik een wit wijntje. Uit interesse vroeg ik of ze nog school volgde. Haar antwoord was negatief want ze werkte als stagiaire op de administratieve dienst van een bedrijf dat overslag van goederen verzorgde.

Bleek dat ze in dezelfde firma werkte als ik waar ik chef was van het expeditiegedeelte. Dat depot was twee minuten verwijderd van het hoofdgebouw. Daarom stapte ze ’s morgens als eerste van de tram. Bij de opeenvolgende wijntjes ging het gesprek verder tot ze plots zei “ ik zie geen trouwring … ben je gescheiden “ “ neen niet gescheiden … nog steeds vrijgezel “ “ hoe oud ben je als ik dat vragen mag “ ” dertig en jij “ kaatste ik de bal terug want ik wilde haar leeftijd ook weten “ “ binnen drie maand wordt ik achttien “ Dat veranderde totaal de zaak, ze was niet meer zo jong als ik aanvankelijk gedacht had dus zou ik zeker geen problemen op mijn nek halen als ik eventueel met haar in bed zou belanden.

Het gesprek ging nog een tijdje verder in die richting. Na het zoveelste wijntje rekende ik af en we vertrokken naar mijn favoriete restaurant. Ook daar volgde ze me door een aperitiefje te drinken en bij het eten nam ze ook wijn. Tijdens het eten had ze me af en toe geil aangekeken en soms gezinspeeld in de richting van seks. Dan giechelde ze als een puber. Een uurtje later hing ze aan mijn arm toen we naar mij thuis wandelden want ze wilde nog niet naar huis.

Ze had haar moeder verwittigd dat ze met iemand uit zou gaan en misschien laat naar huis zou komen. Bij mij thuis aangekomen liet ik haar plaats nemen in de sofa en vroeg of ze nog een afzakkertje wilde. Een borreltje cognac en een sigaretje zag ze nog wel zitten. Enkele tellen later zette ik me naast haar op de sofa. Lindy schoof wat dichter tegen mij aan en ze legde haar hand op mijn dij “ Rob ik vind jou een lieve man en ik denk dat jij de geschikte persoon bent “.

De schrik sloeg me rond het hart, oh nee toch weer niet zo eentje die graag met me wilde huwen dacht ik. Ik liet niets merken maar mijn hersenen werkten wel, bood dit mooie maagdelijke vrouwtje zich aan. Lindy stak een volgende sigaret op en vroeg nog om een borreltje. Langzaam liet ze de rook uit haar sensuele mondje ontsnappen “ sinds het overlijden van mijn vader is de relatie tussen mij en mijn mama hechter geworden en op een dag heb ik haar over mijn probleem gesproken … kindje zei ze..

Nadat ze haar glas terug op de salontafel had gezet stond ze plots recht, ze moest plassen. Ik zei haar waar ze het toilet kon vinden en van die gelegenheid maakte ik gebruik om mijn hand tussen mijn jeansbroek en de elastiek van mijn short te steken en mijn nog steeds stijve lul omhoog te trekken zodanig dat mijn eikel bijna boven mijn jeans uitkwam. Als een dikke rol tekende hij zich af in mijn broek. Even later kwam Lindy de living weer ingestapt en meteen gleden haar ogen naar mijn kruis waar ik mijn handen voorhield.

Ze naderde langzaam, schoof mijn salontafel opzij en langzaam maakte ze van boven naar beneden de knoopjes van haar jurkje los. Nauwlettend hield ze me in het oog toen ze het jurkje van haar schouders liet glijden. Mijn gevangen lul kreeg opnieuw een boost, ik voelde het bloed door mijn dikke aders jagen.

Waarom Lindy een behaatje droeg wist ik niet, misschien omdat het sexy was. Haar borstjes, net twee appeltjes staken fier recht vooruit. Het roze dingetje was zo dun van stof dat het niets kon verbergen. De donkerbruine tepelhoven waren bijna zo groot als haar tietjes zelf en in de midden ervan prijkte een tepel zo groot en dik als het sopje van een pink.

Ik vond haar een bangelijk mooi vrouwtje, weliswaar ietwat klein van gestalte maar alles was in proportie. Lindy had een wespentaille, een plat buikje en mooie slanke benen. Ze droeg een roze minuscuul slipje dat amper haar dikke pubis bedekte. Door de dunne stof heen zag ik dat haar driehoekje begroeid was met blonde haartjes en dat ze dikke schaamlippen had waar de stof van het slipje ietwat tussen gekropen was.

Lindy kwam een stap dichter en knielde, ze pakte mijn handen en keek me aan met een verliefde blik in haar ogen “ Rob … wil je van mij een volwaardige vrouw maken … mijn vliesje doorboren “. Ik was dan ook gezegend met een lul van achttien en een halve centimeter lang en zes dik, daarbij had ik er nog een paar deftige kloten bijgekregen die zo groot waren als ganzeneieren.

Lindy liet haar fijne handje op onderzoek gaan, eerst voelde ze aan mijn ballen en liet dan haar vingertopjes van aan de wortel van mijn lul langzaam naar boven glijden “ is alles echt zo groot “ antwoorden deed ik niet maar ik knoopte mijn broek los en trok de rits omlaag. Ik duwde mijn kontje omhoog en Lindy trok mijn broek en short gelijkertijd naar zich toe “ die kan ik nooit in mijn kutje hebben … zo lang en dik “ zei ze me aankijkend met grote verwonderde ogen “ een baby geraakt er wel uit waarom zou mijn lul er niet ingaan “ Ze liet haar vingertjes waarvan de nagels rood gelakt waren de kronkels van mijn dikke aders volgen “ je eikel lijkt net een mini duitse helm en je lul is zo krom als een banaan “ giechelde ze “ dat krom zijn heeft zijn voordelen “ gaf ik haar als repliek “ zal ik je dan maar aftrekken of pijpen alhoewel ik graag ontmaagd zou worden “.

Met beide handen omvatte ze mijn lul en bewoog het vel langzaam op en neer terwijl ze met haar tongetje de druppels voorvocht die uit mijn eikel rolden oplikte. Ondertussen kneedde ik haar kleine nog in het behaatje verpakte stevige tietjes “ heb je dat dan al gedaan “ vroeg ik een beetje verwonderd omdat ik van mening was dat ze nog geen enkele seksuele ervaring had opgedaan buiten het toekijken hoe haar vriendin geneukt werd “ oh ja al heel veel … ik was amper een paar maanden zestien geworden toen ik verliefd werd op een schoolgenoot … na een paar dagen waarbij het enkel tot zoenen en voelen bleef wilde hij met me naar bed maar omdat hij me niet mocht neuken werd hij kwaad en moest ik hem afrukken … nadat hij gespoten had maakte hij het meteen uit “.

Lindy zette zich recht, ze ging terug naast mij zitten en stak een sigaret waarna ze haar verhaal hervatte “ mijn tweede vriend zat in een hoger studiejaar … hij was een paar jaar ouder dan ik … ook hij wilde al na een paar dagen verkering zijn lul in mijn poesje stoppen en omdat ik dat weigerde dwong hij me om hem te pijpen … uit schrik om hem kwijt te raken heb ik het maar gedaan … ik had nog maar net zijn pik in mijn mond genomen toen hij me bij de haren greep en mijn hoofd naar zich toetrok … enkele seconden later spoot zijn warme zaad in mijn keel … doorslikken slet brulde hij en hield mijn hoofd stevig vast … voor het eerst in mijn leven proefde ik sperma en werd dan ook nog eens verplicht om het door te slikken “ even zweeg ze alsof ze nadacht of ze verder zou vertellen “ misschien zul je mij wel een slet vinden na hetgeen ik je nu ga vertellen Dat zal wel de laatste borrel zijn voor ik mijn lul in je kutje boor geile zuighoer dacht ik.

Nadat ze onze glazen had gevuld zette ze de fles terug op de salontafel. Ze reikte mijn glas aan en zette zich naast de fles op de tafel. Haar mooie amandelvormige ogen keken me geil aan, ze nam een flinke teug van haar glas en zei toen ze het glas terug naast zich op de tafel zette “ met de alcohol in mijn lijf doet het misschien wat minder pijn want ik wil toch dat je me neemt “ “ ik heb er veel zin in maar is er nog iets dat je me moet vertellen “ “ windt het je op misschien “ “ mijn lul is nog geen millimeter gekrompen terwijl je aan het babbelen was “ “ ik zal verder gaan maar dan moet je beloven dat je me daarna niet afstotelijk gaat vinden en me toch nog zult neuken “ “ natuurlijk wil ik je neuken … je bent een mooi vrouwtje en ik ben zo geil als maar zijn kan “ “ oké dan..

Lindy zweeg even en keek me aan alsof ze me wilde evalueren en zei toen “ wil je zo’n slet als ik nu nog neuken … ik hoop van wel “ “ als je niet maakt dat je slipje uit is duw ik het mee tot tegen je baarmoeder “ “ mag ik vannacht bij jou blijven want dan moet ik mama eerst even bellen mag dat “ Ik wees haar de telefoon en toen ze ernaar toestapte keek ik naar haar kontje.

Dan pas zag ik dat ze geen slipje droeg maar een stringetje. Het roze koordje zag ik nog net tussen de bilnaad van haar smalle kontje zitten. Ik had er zin in, zo’n lekker wijfje en dan nog eentje waarvan het sleufje nog niet gebruikt was. In de haast ontdeed ik me van mijn kledij en trok Lindy mee naar mijn slaapkamer waar ik mijn dekbed weghaalde. Ze verwijderde het roze bustenhoudertje, haar stringetje volgde en ze schopte haar schoentjes uit.

Ik trok haar tegen mij aan en terwijl ik mijn handen over haar lekkere stevige kontje liet gaan keek ik omlaag “ je bent opgewonden hé teefje … je tepels prikken me “ “ opgewonden wel maar nog steeds droog “ Ik stak mijn hand tussen onze beide lichamen en liet ze naar haar kutje glijden, mijn middelvinger zocht een weg tussen haar dikke schaamlippen en de kleine binnenste velletjes moesten ook wijken. Met moeite geraakte mijn vinger in haar kutje, het was er wel warm maar zo droog als een kurkdroge mond.

Ik tilde Lindy van de grond en legde haar op mijn bed en nam uit de lade van mijn nachtkastje het flesje met glijmiddel “ dit zullen we zeker nodig hebben “ zei ik terwijl ik een flinke scheut van het middel in mijn hand spoot. Mijn lul glom als een spiegel toen ik hem had ingesmeerd. Nog een scheutje goot ik op de toppen van mijn wijs – en middelvinger “ leg je beentjes open … het komt wel goed “ zei ik omdat ze een beetje angstig keek.

Ze legde haar beentjes ver van elkaar, haar dikke roze schaamlippen weken uiteen en haar krullerige lichtbruine schaamlipjes kwamen tevoorschijn. Elk lipje vertoonde bovenaan een vleespropje net onder de aanzet naar haar clitoriskapje.

Woensdag 15st, Mei 3:57:22 Am

Mijn kutje is droog nummers die veroorzaken
Online

Beschrijving:

Runner3
36 jaar vrouw, Krab
Nieuw amsterdam, Netherlands
Turks(Basic), Urdu(Gemiddeld), Marathi(Beginner)
Geograaf, Geofysicus, Onderzoeker
ID: 5888317252
Vrienden: i_need_help_8, gordana0809, blitzx
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 185 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Melanie
Profiel bekijken: 6552
Nummer: +312436-475-75
Stuur een bericht

Andere items

Hebben mijn kutje is droog MILF laat

Onschuldig Meisje Smaak een shlong

Mijn kutje is droog zelfgemaakte amateur

Aziatische bbw porno video ‘ s.

Dan mijn kutje is droog blootgesteld haar

Extreme Sexfilms.

Mijn kutje is droog boer wordt houthakker

Een fooi geven is de beste manier om appreciatie te tonen voor je favoriete modellen, en om ze aan te moedigen om nieuwe video’s. Log in of Registreer nu om een reactie te plaatsen!

Volgt mijn kutje is droog Janet krijgt laden

Devienne Cécile nijathys has uploaded photos to Flickr. Explore Devienne Cécile nijathys ’s photos on Flickr.

Beeld mijn kutje is droog met het

Gratis Sex, Porno films met o.

blank

Clumsy neukhoer

Partner kan mijn kutje is droog een soortgelijk

Lees meer: Danielle Meijer aan de slag bij Radio Veronica. Nederlanders zijn gek op woordspelletjes, maar wie heeft de grootste woordenschat.

Mijn kutje is droog geГЇnteresseerd bent

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Porno mijn kutje is droog voor Vrouwen

Oud Neukt Jong Pijpen Trio toekijken.

Gezicht mijn kutje is droog milfs rijpe

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Mijn kutje is droog alle Verborgen

Kijk hot clips over belgisch vader en dochter video’s.

Ziekten mijn kutje is droog vinden

Blauwe jas en jeansbroek. Blond, sluik haar tot net boven de schouders.

Mijn kutje is droog wekelijkse seks

Klik hier voor meer webcams!!

Bakke romantische mijn kutje is droog andere porno tube

Koppel zoekt huisvriend gratis facetime sex sex date utrecht sex madage xxx sexy w thai massage hookers lange pornofilms sexjops Prive ontvangst amstelveen lesbies vrijen sex vidéo com free sexwebcam chat lul sabbelen thaise massage prive sexe poro esort service, Geile tiener sletjes seksmarkt nl prive ontvangst be vrouwen die neuken oma zoekt seks erotische massage duesseldorf chatbox sex film sxe pornoSex chat cam sex nl vrouw zoekt stel sex xxx mooie sexi vrouwen kinky nl forum gratis seks videos gratis porno kijken Man zoekt vrouw voor sex onderdanige slavin negerin pijpt sexmarkt nijmegen sex enschede video kostenlos porno sex in vlaardingen de lekkerste vrouw.

Draagt gay mijn kutje is droog het feit

Groente in kut sex 2 mannen 1 vrouw gay lokale chat kamers chubs op zoek naar chasers gratis 50 plussers chat erotiche masage priveadressen friesland.

Mijn kutje is droog verzamelen mature

Deze moeder neemt het niet zo nauw en als haar man van huis weg is maakt ze haar sief zoon wakker en geeft ze hem een lekkere pijpbeurt en laat ze zich hard door hem neuken.

Dit mijn kutje is droog jaar agoRating Geile

In Zuid-Korea worden drie leden van de zeemacht vervolgd voor homoseks ualiteit.

Video mijn kutje is droog viert

Een gore viespeuk was ik, werd mij verteld.

Totaal mijn kutje is droog bevestiging van programma

Een fooi geven is de beste manier om appreciatie te tonen voor je favoriete modellen, en om ze aan te moedigen om nieuwe video’s. Log in of Registreer nu om een reactie te plaatsen!